Marokkaanse Linzensoep

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding



4. Aardappelen en wortels toevoegen en laten sudderen tot deze zacht zijn, indien nodig nog wat water toevoegen.

5. De kalfsschenkel uit de pan halen Het vlees van het bot losmaken en in kleine stukjes snijden. de soep in de keukenmachine pureren.

Marokkaanse Linzensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Linzensoep met bleekselderij
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensoep met spinazie en makreel
380 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensoep met bloemkool
15 min-
Bekijk recept
Wortel-linzensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept