Gepofte Aardappelen Uit De Kleipot

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de gewassen ongeschilde aardappelen in de romertopf, giet de knoflookolie eroverheen, doe er de salie, laurierbladen en zeezout bij. Deksel erop en zet het geheel in een KOUDE oven, verhit tot 200 C. En bak ze in ong. 1 uur gaar (ligt aan formaat aardappelen). In het originele Toscaanse recept wordt ipv salie/laurier rozemarijn gebruikt.

Gepofte Aardappelen Uit De Kleipot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gemengde groenteschotel uit de Römertopf
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept