Frittata Al Balsamico (Omelette Met Balsamico-Azijn)

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren los, voeg de parmezaanse kaas, de helft van de balsamico, het scheutje melk, zout en peper naar smaak toe en maak een omelettenmengsel klaar. Olie en roomboter in een pan verhitten, uitjes bakken tot ze doorzichtig zijn. Het mengsel in de pan gieten en een omelet in 3-4 minuten per kant gaar bakken. Het omelet laten afkoelen en in puntjes snijden. De andere helft van de balsamico daarover gieten. Koud serveren.

Frittata Al Balsamico (Omelette Met Balsamico-Azijn) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen en pijnboompitten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Verfrissend groenteaperitief met saus op basis van biet
Snack
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelsalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept