Moederdagrecept Pasta Met Gorgonzola, Peer En Pecannoten

5
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng ruim water met zout aan de kook. Kook de tagliatelle volgens het aantal minuten op de gebruiksaanwijzing van de verpakking beetgaar. Schil intussen de peren en snijd ze in stukjes. Hak de pecannoten. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze fijn. Verwarm de vloeibare bakboter/margarine. Bak de bosui 3 minuten. Doe de creme fraiche en witte wijn erbij. Laat de gorgonzola op laag vuur in de creme fraiche en wijn smelten. Roer zo af en toe. Giet de pasta af. Schep de stukjes peer en pecannoten door de pasta.

Moederdagrecept Pasta Met Gorgonzola, Peer En Pecannoten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Moederdagrecept Citroenschuim
20-30 min -
Bekijk recept
Moederdagrecept Moeders Geitenkaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Scampi's Bartolomeus.
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Ananassorbet
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept