Chili Con Carne

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rul het gehakt in een grote pan met een klontje boter. Bak in een andere pan de paprika, uien en knoflook licht aan. Als het gehakt klaar is, doe de tomatenpuree en de tomaten erbij. Bak in de vrijgekomen pan de dobbelstenen boterhamworst licht aan. doe het daarna in de grote pan. Snij de warme rookworst in stukjes en doe ze ook in de pan. Maak alles op smaak met de kruiden. Laat het een tijd pruttelen en proef dan even na. Eventueel na kruiden. Tot slot de uitgelekte bonen erbij. Nog een half uurtje pruttelen en klaar is kees.

Chili Con Carne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept