EGYPTISCHE GRIESMEELCAKE

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de cake 25 - 30 minuten in een op 180 ?C voorverwarmde oven, of tot de cake stevig is en lichtbruin kleurt. Neem hem uit de oven en stort hem op een schaal. Verwarm voor de siroop 1? dl water met de suiker in een pannetje en laat dit mengsel zachtjes trekken tot de suiker volledig is opgelost. Neem de pan van het vuur, voeg citroensap en oranjebloesemwater toe en schenk de siroop langzaam uit over de cake, zodat hij doordrenkt wordt van de siroop.

EGYPTISCHE GRIESMEELCAKE is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griesmeelcake met wortel & sinaasappel
25 min Gebak
Bekijk recept
Honing- Griesmeelcake Met Sinaasappelsiroop
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Griesmeelcake
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Griesmeelcake
0 min
Bekijk recept

Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische Bowl
10-20 min -
Bekijk recept
Ful Medames, Egyptische Bruine Bonen
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Egyptische Aubergineschotel
30-60 min -
Bekijk recept