Pistachio Kulfi

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de melk tot deze is afgenomen tot 1 1/4 kop. Voeg nu de -in een beetje melk opgeloste- maizena toe en kook door tot het een dikke saus is geworden. Voeg de suiker toe en roer tot deze totaal is opgelost. Haal de pan van het vuur en voeg de Khoya/room en de gehakte pistache en saffraan toe. Vul de schoteltjes of Kulfi vormpjes volledig af en dek stevig af met een deksel of schotelje. Vries ze voor 3-4 uur in de diepvriezer. Voor het serveren even de vormpjes in warm water houden, zodat ze goed los komen voordat u ze op een schotel plaatst.

Pistachio Kulfi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kulfi.1
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Roomijs Met Pistaches (Pista Kulfi)
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Kulfi
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kulfi
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Pistachio Parfait
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Anadolu Mantar Corbasi
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
In Thee Geprocheerde Peren
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept