Vietnamees Lychee-gemberijs (kem Trai Vavoi Gung)

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het ijs in circa 4 uur bevriezen. Schraap elk half uur het gevormde ijs van de wanden en roer het half bevroren ijs goed door. Pureer na twee uur het half bevroren ijs met een staafmixer om de gevormde ijskristallen kleiner te maken.

Vietnamees Lychee-gemberijs (kem Trai Vavoi Gung) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nuoc Mam Gung
10-20 min -
Bekijk recept
Vietnamees Lychee-gemberijs (Kem Trai Vavoi Gung)
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Vietnamees Lychee-gemberijs (kem Trai Vavoi Gung)
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Ngeu Xao Gung
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vietnamees stokbrood met kip en koriander
20 min
Bekijk recept
Banh mi (Vietnamees pistoletje)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamees broodje biefstuk
20 min
Bekijk recept
Vietnamees Broodje Biefstuk
20-30 min -
Bekijk recept