Mango-kokosijs

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het mengsel over in een diepvriesdoos en laat het in de diepvriezer in circa vier uur bevriezen. Schraap elk half uur met een vork het half bevroren ijs van de wand en schep het ijs goed door. Of draai het mengsel tot ijs in een sorbetiere. Schaaf het vruchtvlees van de kokosnoot in stukjes. Schep het ijs met een bolletjestang in de hoge coupes.

Mango-kokosijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-kokosijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kokosijs met banaankaramel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
MANGOCALADA MET KOKOSIJS
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kokosijs Met Gebakken Banaan
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept