Aardbeiengranita

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een suikersiroop door water en suiker 5 minuten samen te koken zonder erin te roeren. Pureer de aarbeien tot een fijne gladde massa. Meng de gepureerde aardbeien met de afgekoelde suikersiroop en plaats in een plastieken of ijzeren bewaardoos en zet in de diepvries. Haal gedurende 4 uren elk half uur uit de diepvries en klop de granita met een klopper of vork op, om ijskristallen te voorkomen. Zet de granita terug in de diepvries

Aardbeiengranita is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiengranita met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiengranita in 5 min
Bekijk recept
Aardbeiengranita
375 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiengranita
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Aardbeiengranita met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiengranita in 5 min
Bekijk recept
Aardbeiengranita
375 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiengranita
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept