Rabarberjam Met Citroenmelisse

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rabarber wassen. Bij de dikke stelen het taaie vel aan de onderkant verwijderen en de stelen in stukken van 1 cm snijden. Met de suiker mengen en 3 uur afgedekt laten staan. Mengsel al roerend aan de kook brengen en 4 minuten borrelend laten koken. Citroenmelisse afspoelen. Blaadjes eraftrekken, erdoorroeren. De jam met citroenmelisse in schone gereedstaande potten scheppen, direct sluiten.

Rabarberjam Met Citroenmelisse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caïpirinha met citroenmelisse
10 min Snack
Bekijk recept
Tofu met rode peper in kokosbouillon
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met wonton van garnaal
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pumpkin spice cake
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeientaartjes met mascarpone
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarberjam met appel en munt
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardbeien-Rabarberjam
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept