Mangochutney

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem twee keiharde mango′s, niet rijp dus en snijd ze in dobbelsteentjes. Doe die in een pannetje, samen met de suiker, azijn water, fijngehakte gember, cayenne of chili, fijngehakte knoflook, mosterd en het zout. Kook dit zachtjes tot de mango heel zacht is en de chutney dik is gewor- den. Haal dan de pan van het vuur en roer de rozijnen erdoor. Laat het nu koud worden. De mangochutney wordt veelal bij geroosterd vlees gegeten, maar past ook goed bij andere gerechten of als dip bij de chips of borrelhapjes

Mangochutney is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept