Semifreddo Di Ricotta

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rasp of hak de chocolade fijn. Verkruimel de Amarettini (in de keukenmachine). Schep beide in een kom en vermeng ze met de rum, de suiker en de ricotta. Vorm er dan 4 bolletjes van en leg die op 4 bordjes. Laat de ricottabolletjes in de koelkast in ca. 2 uur door en door koud worden. Of zet ze ca. 1 uur in de diepvries, zodat ze bijna bevroren zijn. Garneer met een takje munt.

Semifreddo Di Ricotta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Semifreddo van yoghurt en limoen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met sinaasappel
Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met limoncello en basilicum
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met snickers
20 min Nagerecht
Bekijk recept