Ravioli Gratin

3
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen tot 200?C. De ravioli volgens verpakking gaar koken en in een vergiet uitlekken. De aubergine in lengte doormidden snijden en dan in schijfjes. In olijfolie aan beide kanten bruin bakken en uit de pan halen. In dezelfde pan gehakt rul bakken en dan ui en knoflook meebakken. Toevoegen: kruiden naar smaak, tomatenpuree, scheut tomatenketchup, bouillonpoeder, suiker en rode wijn tot smeuiige saus. Even pruttelen. Roomculinair mengen met geraspte oude kaas. Een ovenschaal invetten en in volgorde vullen: gehaktmengsel, helft van aubergine, ravioli, rest van aubergine. Overgieten met room-kaasmengsel en nog bedekken met versgeraspte parmezaanse kaas. In de oven bakken tot warm en mooi bruin.

Ravioli Gratin is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept