- "},{"@type":"HowToStep","text":"2. kluts de eidooiers met de garde.
- "},{"@type":"HowToStep","text":"3. schep de eidooiers met de suiker door de mascarpone.
- "},{"@type":"HowToStep","text":"4. Klop het eiwit stijf met de mixer en spatel het door het mascarpone mengsel.
- "},{"@type":"HowToStep","text":"5. voeg de amaretto op het laatst toe.
- "},{"@type":"HowToStep","text":"6. dompel de lange vingers en voor een kort in de koffie, en leg ze als een bodempje in een schaal. - "},{"@type":"HowToStep","text":"7. schep een deel van het mascarponemengsel er overheen en strijk dit glad tot een dikke laag.
- "},{"@type":"HowToStep","text":"8. herhaal deze twee handelingen. zorg ervoor dat er minstens 3 keer zoveel mascarponemengsel als koekjes in de schaal zit. Lange vingers overhouden is niet erg, maar mascarponemengsel overhouden mag nooit! - "},{"@type":"HowToStep","text":"9. Bestrooi de tiramisu met het gezeefde cacaopoeder.
- "},{"@type":"HowToStep","text":"10. zet de schaal met tiramisu minstens drie uur in de koelkast voordat je hem serveert."}],"recipeYield":"4 "}