Haasmedaillons Met Balsamico-olijvendressing

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Knoflook pellen en in plakjes snijden. In pan olie verhitten en knoflook op hoog vuur in ca. 2 minuten bakken. Uit pan op keukenpapier scheppen. Olie bewaren. Vier borden voorverwarmen. Hazenrugfilet in plakken van 2 cm dik snijden (= medaillons). Haasmedaillons bestrooien met zout en peper. Olie weer verhitten en haasmedaillons in 2 á 3 minuten bruin bakken, halverwege keren. Uit pan op borden scheppen. Pan van vuur nemen en azijn door olie roeren, aanbaksels losroeren. Olijven en basilicum door dressing roeren. Dressing om plakjes haas scheppen, gebakken knoflook erboven op leggen.

Haasmedaillons Met Balsamico-olijvendressing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

KOMKOMMER_KAASSALADE MET OLIJVENDRESSING
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Olijvendressing
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijn Met Balsamico-olijvendressing
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Banh mi (Vietnamees pistoletje)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haasmedaillons met champigonsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haasmedaillons met ham en wijnjus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haasmedaillons met maple-cider glaze
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept