Italiaanse Fricandeau Uit De Oven

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem de fricandeau 30 minuten voor gebruik uit de koelkast. Verwarm de oven voor op 150 graden. Bedek de ovenschaal met fricandeau met aluminiumfolie en braad het vlees in de oven in ca. 60 minuten zachtjes gaar. Bedruip het vlees tussentijds regelmatig met braadvocht. Schakel de oven op grillstand, verwijder het aluminiumfolie van de ovenschaal en laat het vlees in ca. 10 minuten licht bruinen. Laat de fricandeau afgedekt met aluminiumfolie in de uitgeschakelde oven ca.10 minuten rusten. Kook ondertussen in een steelpan het braadvocht tot 2/3 in. Roer het braadvocht met de creme fraiche tot een saus en breng deze op smaak met zout.

Italiaanse Fricandeau Uit De Oven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept