Spezzatino Alla Panne - Romige Varkenshaas In Cognacsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in de koekenpan en bak hierin de varkenshaas in gedeelten zodat deze snel bruin en rose bakken (vlees mag niet te gaar worden!). Bestrooien met zout en peper. Haal het vlees uit de pan en hou dit warm. Bak in het overgebleven bakvet de uien, paprika en champignons op hoog vuur 5 minuten. Tomatenpuree erbij en even meebakken. Afblussen met cognac. Slagroom toevoegen en op hoog vuur tot gebonden saus laten inkoken. Op smaak brengen met zout en peper en een scheutje tabasco. Vlees door de saus mengen en nog even doorwarmen (zorg ervoor dat het vlees niet te gaar wordt!) Strooi de gesneden peterselie over het gerecht.

Spezzatino Alla Panne - Romige Varkenshaas In Cognacsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde kalfsoesters met cognacsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenravioli in romige cognacsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasstukjes in cognacsaus
0 min
Bekijk recept

Artisjokken met kalf (spezzatino di vitello con carciofi)
2 uur-
Bekijk recept
Tonno al pistacchio con carciofi a spezzatino (met pistache gepaneerde tonijn en gestoofde artisjokken)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept