Sint-Jacobsnoten Met Meloen En Italiaanse Ham

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een braadpan. Wentel de Sint-Jacobsnoten door wat bloem en bak ze op een hevig vuur (2 minuten aan elke kant). Kruid met peper (geen zout). Neem de pan van het vuur. Haal de Sint-Jacobsnoten eruit en hou ze warm. Maak de braadresten goed los met 1 dl droge witte porto en laat even flink koken tot de vloeistof begint te binden. Voeg de stukjes meloen en ham toe, alsook het meloensap. Warm de saus goed op en werk ze af met de fijngesnipperde peterselie.

Sint-Jacobsnoten Met Meloen En Italiaanse Ham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept