Panettone De Piemonte

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de bloem in een kom, voeg 1 voor 1 de eieren toe en daarna de gesmolten, afgekoelde boter, en de in wat lauwwarm water opgeloste gist. Droog de rozijnen goed af, haal ze met de geconfijte vruchten door wat bloem en meng de rozijnen, de geconfijte vruchten en de rum door het deeg, meng alles goed door elkaar. Beboter een tulbandvorm en schp het deeg er in, zet de vorm

45.min. in een voorverwarmde hete oven. Laat het in de vorm wat afkoelen en dien het lauwwarm op

Panettone De Piemonte is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groene saus uit Piemonte
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roompudding uit Piemonte
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Minestrone Piemonte
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Minestrone Piemonte
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Panettone
40 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Panettone met gegrilde ananas
10 min- Nagerecht
Bekijk recept
Vanille-Panettone
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Panettone-custardtaart uit de oven
40 min Nagerecht
Bekijk recept