-Kook de ziti met wat zout tot hij al dente is. -Haal al het vlees uit de saus. -We gaan enkel de balletjes gebruiken voor ziti al forno dus het overige vlees kan je bijhouden voor een tweede gang of de dag erna. -Doe nu de ziti in een grote kom en meng met ongeveer 3 koppen van de saus en de helft van de geraspte kaas en roer er de balletjes door. -Verwarm ondertussen de oven op 180C. -Lepel nu de helft van de ziti in een ondiepe ovenschaal en besmeer met ricotta, bestrooi met mozarella en de rest van de geraspte kaas. - Giet hierover nog een kop saus. Eindig met de rest van de ziti en giet er nog een kop saus over en werk af met nog wat geraspte kaas. -Dek de schotel nu af met aliminiumfolie. -Bak de ziti gedurende 45 minuten, neem dan de folie weg en laat nog 15 minuten bakken.
Ziti Al Forno Met Gehakballetjes is een recept van Smulweb.nl