Biefstuk Met Champignon-cognacsaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter verhitten en biefstukken snel dichtschroeien. Bak de biefstuk naar smaak, haal ze uit de pan, bestrooi met zout en peper en houd ze warm in aluminiumfolie. Fruit de ui en knoflook in het bakvet, voeg de champignons toe en bak ze mee. Afblussen met cognac. Creme fraiche erdoor roeren en op smaak brengen met zout en peper. Biefstukken op de borden leggen, saus erover schenken en garneren met peterselie.

Biefstuk Met Champignon-cognacsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde kalfsoesters met cognacsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenravioli in romige cognacsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasstukjes in cognacsaus
0 min
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept