Struisvogelbiefstuk Met Cranberry's

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180C (hetelucht 160c )Spoel de cranberry′s onder koud stromend water.Breng de cranberry′s met een bodempje water en de basterdsuiker aan de kook.Laat de cranberry′s afgedekt op een laag vuur in ca.15 min.gaar worden.De cranberry′s zijn gaar wanneer ze allemaal open zijn.Haal de cranberry′s uit de pan en laat ze afkoelen.Was en halveer de appels,en verwijder de klokhuizen.Plaats de appels in het midden van de oven,en bak ze ca.10 min totdat ze zacht maar nod heel zijn.Vul de appels met cranberry′s.Pel en snipper de sjalotten heel fijn.Veeg de paddestoelen schoon en halveer ze.Verhit 1 eetlepel boter in een koekenpan en bak de sjalot en de paddestoelen ca. 3 min.Breng op smaak met zout en peper.Haal het paddestoelenmengsel uit de pan.Dep de biefstukjes droog met keukenpapier.

Struisvogelbiefstuk Met Cranberry's is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Struisvogelbiefstuk met appel-vijgenchutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met bramensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildspiesje met honing-mosterdsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept