Rosbief Met Pruimen-wijnsaus

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 175C of gasovenstand

3. In braadpan olie verhitten. Vlees bestrooien met zout en peper. Vlees rondom ca. 5 min. bruinbakken. Op bord leggen. In achtergebleven vet uien en knoflook ca. 3 min. fruiten. Tomaten,pruimen met wijn en fond toevoegen. Aan de kook brengen. Rosbief in pan terugleggen en uitgelekte vleessappen erbij schenken. Rosbief afgedekt in midden van oven in ca. 40 min. bruinbraden. Af en toe keren. Rosbief uit pan op plank leggen en onder aluminiumfolie laten rusten. Met vork pruimen in saus fijnmaken. Vlees in plakken snijden,en op warme schaal leggen. Helft van saus erover scheppen,rest overdoen in sauskom en apart serveren.

Rosbief Met Pruimen-wijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept