Verwarm de oven voor op 225 graden. Roer in een kom de kwark los met de olie. Gooi de bloem en een snufje zout erbij en kneed alles tot soepel deeg. Vet de spring vorm in met boter. Druk hier in het deeg uit, tot de rand 3 cm hoog is. Bestrooi de bodem met paneermeel. Pel de ui en snipper hem. Snij de champignons in plakjes. Knip de peterselie fijn. Snij het spek in reepjes. Verhit de boter in een grote pan en bak de spekjes 2 min. Pel de knoflook en pers hem uit boven de pan. Gooi de ui er ook bij, schep het om en bak alles 2 min. Roer de champignons, basilicum, peterselie en wat zout en zwarte peper er door. Bak dit nog 5 min. Klop de eieren met de slagroom en worcestershiresaus. Klop de helft van de kaas er door. Schep het champignonmengsel er ook door. Schenk alles in de taartvorm. Strooi de rest van de kaas erop. Schenk het in de taartvorm en strooi de rest van de kaas erop. Stop de taart in de oven en bak hem 35 min.