Rozet Van Kreeft Met Truffels

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de kreeften in een traditionele court-bouillon. De kooktijd voor een Europese kreeft is 15 minuten, voor een Canadese kreeft is dat 10 minuten. Zorg ervoor dat de court-bouillon altijd eerst goed opkookt vooraleer de kreeften erin te leggen. De kreeften laten afkoelen in de bouillon. Dompel de tomaten in kokend water, pel ze en ontpit ze. Kook de boontjes in gezouten water en koel ze onmiddelijk af in ijskoud water om ze mooi groen te houden. Snij de tomaten en de boontjes in stukjes zo groot als een teerling. Maak een vinaigrette met 40 g olijfolie, 30 g witte truffelolie, 10 g wijnazijn, peper en zout. Ontpantser de kreeften, hou de staarten apart en snij ze in schijfjes van 4 mm.

Rozet Van Kreeft Met Truffels is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersentruffels
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
10 min
Bekijk recept

Limoen-cheesecupcakes
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paascupcakes
30 min-
Bekijk recept
Warme bananenpudding met karamelsaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van tomaat en abrikoos met orgeade en gambas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept