Internationaal:Kaas-rijstbolletjes Met Krab-kerriesaus

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst gaar en droog in water met zout. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Verhit de boter in de wok en roerbak de uiringetjes ca. 2 minuten. Pers de gepelde knoflook uit boven de uiringetjes en roer de kerrie erdoor. Roerbak het mengsel nog ca. 1 minuut. Voeg de wijn, slagroom en de verkruimelde bouillontablet toe en breng de saus aan de kook. Laat hem in ca. 10 minuten tot ca. de helft inkoken. Verdeel de krab in stukjes en roer die met 2 eetlepels bieslook door de kerriesaus. Breng de saus op smaak met peper en zout. Meng de kaas en de rest van de bieslook door de warme rijst. Schep de rijst met een ijsbolletjestang op de borden en schep de saus erover. Lekker met sperziebonen.

Internationaal:Kaas-rijstbolletjes Met Krab-kerriesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaasfondue Internationaal
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Internationaal:Pistache-paprika Rijst
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Internationaal:Rijst Met Noten
20-30 min -
Bekijk recept
Internationaal:Rijstmuffins Met Ui
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept