Visterrine Met Gerookte Zalm

8
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatine in koud water, verwarm de visfond en los hierin de gelatine op. Sla de slagroom half stijf. Pureer de afgekoelde zalm met de fond. Doe het mengsel in een schone kom (liefst op ijs) en spatel de slagroom erdoorheen. Breng het geheel op smaak met zout en peper uit de molen (flink peper erbij). Neem het blik of patevorm en bekleed de binnenkant met plastic, laat aan alle kanten uitsteken. Verdeel een beetje van de mousse over de bodem, leg hier de plakjes gerookte zalm op. Verdeel hierover weer wat mousse en leg er de haricot vert op (goed bedekken, maar niet te dik). Verdeel de rest van de mousse hierover totdat de vorm vol is. Laat de terrine minstens 1.5 uur opstijven in de koelkast.

Visterrine Met Gerookte Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Visterrine met kappertjes en dragon
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visterrine Met Spinazie
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Groente-Visterrine
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Thaise Groente-visterrine
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept