Tarbot A La Creme

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Als de tarbot klaar is hem uit de bouillon halen en warm houden. Maak de saus af door de creme fraiche er aan toe te voegen en nog iets in te laten koken. Snij de truffel fijn en voeg deze met het vocht aan de saus toe. Maak op smaak met zout peper en citroensap. Schep de roomsaus over de tarbot en bestrooi met vers geknipte peterselie.

Tarbot A La Creme is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept

Duo van tarbot en asperges, truffelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tarbot met slaatje van rauwe courgettes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van tarbot
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarbot Met Tijmsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept