Eieren Met Ham En Gesmolten Kaas

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de champignons in plakjes en bak ze in 2/3 van de boter. Doe als de champignons bijna gaar zijn, de ham in de pan om goed warm te worden. Rooster het brood en besmeer het met boter. Breek de eieren in kopjes en laat de inhoud in een pan met kokend water en zout zakken. Pocheer de eieren. Het water moet aan de kook blijven. Houd ook het water in beweging, zodat ze mooi van vorm worden. Maak de boter warm, roer de bloem en de andere ingredienten behalve de kaas erdoor en maak een gladde gebonden saus. Roer de geraspte kaas erdoor en laat het mengsel niet meer aan de kook komen als de kaas volledig is gesmolten. Let het grootste deel van de champignons op de toast, leg hierop de plakken ham, vervolgens de goed uitgelekte eieren en giet het kaasmengsel er overheen. Garneer met de rest van de champignons en de peterselie.

Eieren Met Ham En Gesmolten Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept