Leverworst Om Te Smeren

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg de ui toe en laat deze even glazig worden. Doe dan het vlees in blokjes in de keukenmachine, voeg de lever toe, en de spekjes en ui. Laat draaien totdat het fijn genoeg is naar jouw eigen smaak. Voeg peper en zout toe, evenals een flinke scheut citroensap. Een scheut ketchup geeft een mooie kleur en een wat frissere smaak. De bouillion kan je gebruiken om het de dikte en consistentie te geven die je graag hebt. Dunner en meer smeerbaar, of grover en droger. Vergeet wel niet dat je altijd nog kan verdunnen, maar er geen vocht meer uit kan halen. Dus niet te veel in eens toevoegen. Doe de massa in een kommetje. 5 dagen houdbaar in de koelkast.

Leverworst Om Te Smeren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Knoflookkabeljauw met gele rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillataart met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse spareribs met sojamarinade
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige toverstokjes
20 min-
Bekijk recept
Davids spitskoolstamp met leverworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige spiesen
- 10 min-
Bekijk recept