Roodbaarsfilet Supreme

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de prei en schraap de wortel schoon, snij ze vervolgens in julienne en stoof ze kort aan in wat boter, hou opzij.
- Pocheer de filets 5 a 10 minuten in de hete visfumet en hou warm.
- Smelt wat boter in een pannetje en maak een gladde roux met wat bloem en de overgebleven visfumet, kruidt met zwarte peper, een weinig zout en een snuifje dille.
- Roer er tenslotte de groenten julienne en de room door. Laat onder voortdurend roeren even inkoken.

Roodbaarsfilet Supreme is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Banana split suprème
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Suprême van kip met gele wijn en morieljes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Suprême van poularde de Bresse met vitelottepuree
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chicken Masala Supreme (kip in masalasaus met mango en cashewnoten)
0 min
Bekijk recept

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept