Gepocheerde Rog Met Kruidige Ravigote

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Water bij de rog gieten om te pocheren, aan de kook brengen en 10 ? 15 minuten, al naargelang de dikte van het stuk, laten pocheren. De gekookte eieren pletten met een vork. Op smaak brengen met peper, zout en azijn. Voorzichtig aanlengen met de olie. De kappertjes en de augurken snijden en onder de saus mengen. Afwerken met de groene kruiden en de Engelse saus. De rog op een servet laten uitlekken en op borden schikken met de saus apart.

Gepocheerde Rog Met Kruidige Ravigote is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mayonaise à la ravigote
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rog (Gepocheerde) Met Kruidige Ravigote
20-30 min -
Bekijk recept
Tomatenbeignets Met Venkelravigote
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept