Groentepasteitje Met Kaassaus

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de groenten schoon en snijd ze (zo nodig) in stukjes van ca. 2 cm. Kook de groenten in ruim kokend water met zout in 3-5 minuten beetgaar en laat ze vervolgens in een vergiet goed uitlekken. Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius en laat de pasteibakjes in ca. 15 minuten warm worden. Breng intussen de slagroom in een steelpan aan de kook. Neem de pan van het vuur en laat de room iets afkoelen. Klop de dooier door de room en roer de blokjes kaas erdoor. Schep de groenten door de saus en laat ze al roerende op een heel laag vuur warm worden. Breng op smaak met zout en peper. Zet de pasteitjes op de borden en schep het groentemengsel erin en ernaast (het mag er royaal overheen lopen). Bestrooi met peterselie.

Groentepasteitje Met Kaassaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentepasteitje met kaas en noten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiaas Groentepasteitje Met Saffraanrijst
30-60 min -
Bekijk recept