Gerookte Zalmmousse Met Champagnegelei

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Champagnegelei: gelatine in koud water 5 min weken, champagne verwarmen en van vuur af uitgeknepen gelatine hierin oplossen, gelei iets laten afkoelen en voorzichtig in vormpjes op zalmmousse schenken, mengsel in koelkast minstens 3 uur laten opstijven. witlof-appelsalade: witlof en appel mengen, salade op smaak brengen met olijfolie, zout en peper. Zalmmousse op bordjes storten en serveren met krokant geroosterd witbrood en de witlof-appelsalade.

Gerookte Zalmmousse Met Champagnegelei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van meloen en pompelmoes met ham en champagnegelei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept