- kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. - Haal de in stukjes gesneden kipfilet uit de marinade. Roerbak deze in wat olie bruin. - Voeg de gesneden nasigroenten toe. Roerbak dit mee. - voeg de marinade van de kipfilet toe. Roerbak dit mee. - Zodra de rijst gaar is deze toevoegen. - Laat de groente rustig gaar worden, onder af en toe omscheppen. - Plaats de gemarineerde kipfilet onder de grill. Laat dit bruin worden. Keer de kipfilet voorzichtig. - Kook de sperzieboontjes in 20 minuten gaar. - roerbak op hoog vuur de fijngesneden paprika met de kruiden voor de sperzieboontjes. - Giet de sperzieboontjes af en voeg de paprika toe. - Roer het ei los met de kruiden. - Roerbak in een koekenpan de ui en de knoflook totdat het begint te kleuren - Voeg het ei toe en laat het zachtjes stollen. - Keer het ei en bak de andere kant bruin
Biologische Rijsttafel is een recept van Smulweb.nl