Biologische Rijsttafel

2
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. - Haal de in stukjes gesneden kipfilet uit de marinade. Roerbak deze in wat olie bruin. - Voeg de gesneden nasigroenten toe. Roerbak dit mee. - voeg de marinade van de kipfilet toe. Roerbak dit mee.
- Zodra de rijst gaar is deze toevoegen. - Laat de groente rustig gaar worden, onder af en toe omscheppen. - Plaats de gemarineerde kipfilet onder de grill. Laat dit bruin worden. Keer de kipfilet voorzichtig. - Kook de sperzieboontjes in 20 minuten gaar. - roerbak op hoog vuur de fijngesneden paprika met de kruiden voor de sperzieboontjes. - Giet de sperzieboontjes af en voeg de paprika toe. - Roer het ei los met de kruiden. - Roerbak in een koekenpan de ui en de knoflook totdat het begint te kleuren - Voeg het ei toe en laat het zachtjes stollen. - Keer het ei en bak de andere kant bruin

Biologische Rijsttafel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Indische groenteschotel (sajoer lodeh)
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kinder mini-rijsttafel
30 min-
Bekijk recept
Mini-rijsttafel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Chinese Rijsttafel
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Cherrytomatensalsa met granaatappelpitjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groenekoolomelet met tomaatjes en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Glutenvrije appelkruimeltaart
25 min Gebak
Bekijk recept