- kook de rijst gaar volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking (snelkook 8 of 12 minuten, maar gewone zilvervliesrijst heeft een kooktijd van 45 minuten) - roerbak in de koekenpan de ui totdat deze bruin begint te kleuren. - Pers het teentje knoflook erboven uit. - Voeg de spice route kruiden toe en de kerriepoeder. Roer dit goed door de uien. - voeg de kool toe. Verdeel voorzichtig de uien over de kool. - roerbak de kool op een laag pitje gaar. - roerbak de ui in de boter totdat deze glazig ziet. Mag absoluut niet bruin kleuren. - voeg de Seitan toe en laat dit nog even kort mee bakken. - voeg het meel in een keer toe en roer dit goed door. - Nu iedere keer scheutje voor scheutje een beetje van de bouillon toevoegen. Iedere keer na het toevoegen van een scheutje de roux weer opwarmen. - Als het weer een papje geworden is, de volgende scheut bouillon toevoegen. - Net zoveel bouillon toevoegen tot het de gewenste dikte heeft. - Op smaak brengen met de de spice route kruidenmix.
Groene Koolschotel Met Seitanragout En Rijst is een recept van Smulweb.nl