IJskoude Komkommersoep

4
10-20 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De komkommers schillen en in de lengte doorsnijden de pitjes met een lepel verwijderen snij deze in blokjes. De kummel roosteren in een koekepan zodra hij bruin gaat kleuren en aromatisch gaat ruiken van het vuur. Het teentje knoflook klein hakken. De komkommer, yoghurt en mineraalwater, 1 Tl.kummel en de gehakte knoflook in de keukenmachine pureren. De soep met zout, cayennepeper, nootmuskaat en citroensap op smaak maken. Zet de soep in de koelkast c.a. 4 uur.

IJskoude Komkommersoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Komkommersoep met garnalen
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekoelde komkommersoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommersoep met tuinkers
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beurre blanc
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Citroenlimonade
5 min
Bekijk recept