Pompoentaart

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-kook de pompoen en 30 gr van de boter in een pan,roer goed door -blender -los de gist op in wat lauw water -voeg de bloem ,gist,eigeel,zeste′s, amandelen toe -blender kort -sla de eiwitten met de suiker stijf en voeg de rozijnen (rol eerst door de bloem)toe -vermeng met de rest -beboter en bebloem een taartvorm -doe hierin de massa -bak af op 180 0 c ,doe een naaldtest -stort de taart en laat verder afkoelen

Pompoentaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Miljuschka Witzenhausens pompoentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaart met witte kaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaart met pecannoten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Miljuschka Witzenhausens pompoentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaart met witte kaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaart met pecannoten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept