Chileense Avocado-Salade

4
0-10 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de tomaten in partjes en het vruchtvlees van de meloen in blokjes. Snij de avocado′s overlangs doormidden, neem de pit eruit en snij de avocado in stukjes. Besprenkel de stukjes met citroen om verkleuren te voorkomen. Bewaar een restje avocado voor de saus. Meng de meloen, avocado en de tomaat. Maak een saus van de rest van de avocado (fijn geprakt), yoghurt, citroensap, olijfolie, peper en zout. Schep de saus door de salade en bestrooi de salade met kleingehakte bieslook en zonnebloempitten.

Chileense Avocado-Salade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chileense mosselschotel à la Maruja
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Zeepaling Soep
30-60 min -
Bekijk recept
Chileense Goulash ( Porkolt )
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Chileense Stoofschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept