Paddestoelenragout Met Kalfsvlees

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui en knoflook fijn hakken. Schnitzel in dunne reepjes snijden. Paddestoelen in stukken snijden (niet te klein). In braadpan boter verhitten, ui fruiten, de knoflook en de schnitzelreepjes rondom bruinbakken en bestrooien met p z. De paddestoelen erbij doen en nog ong. 5 minuten meebakken. Scheutje wijn erbij doen. Even goed verhitten. Wat extra peper ( zout) toevoegen. De saus erbij doen. Het geheel goed doorwarmen.

Paddestoelenragout Met Kalfsvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout Met Kruidenboter
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout Met Kruidenboter
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept