Pestolam Met Cherrytomatensalsa

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de grill voor tot middelhoog. Schik de koteletten in de grilpan en bestrijk met de helft van de pesto. gril 4 a 5 minuten, draai de koteletten dan om, bestrijk ze met de resterende pesto en gril nog eens 4 minuten of tot ze gaar zijn. Maak intussen de salsa : Meng de olie, azijn, honing en mosterd in een kom. Voeg de tomaten en de ui toe en meng tot ze met de dressing zijn bedekt. Breng op smaak met zout en peper en voeg het basilicum toe. Serveer de koteletten met de salsa en garneer met de basilicum blaadjes. Eetsmakelijk!

Pestolam Met Cherrytomatensalsa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cherrytomatensalsa met granaatappelpitjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cajunkipfilet Met Cherrytomatensalsa
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept