Zomersalade Met Ketjapkip, Fruit En Cashewnoten

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de kip in de koelkast een dag marineren in de ketjap (of de kerrie-sinaasappelmarinade). Meng het fruit (de banaan als laatste snijden) met de sla, komkommer, chilipeper en de cashewnoten. Bak de kip met de marinade gaar en schep door de salade. Schep er als je de sinaasappel-kerriedressing gebruikt eventueel nog wat Turkse of Griekse yoghurt door.

Zomersalade Met Ketjapkip, Fruit En Cashewnoten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met brood en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met kaas en frambozen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met peer, serranoham en knolselderij (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept