Forshmak (gesneden Haringfilet)

4
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fileer de haring voorzichtig Laat de zoute haring een paar uur in koud water liggen (in de koeling bijvoorbeeld) Ontdoe de haring van huid en graad. Verschoon het water waarin de haring ligt tenminste 2 keer. Gooi dit water weg. Snijd de haring in stukjes. Snijdt de ui fijn. Meng de ui en de haring door elkaar. Voeg de slaolie toe en meng weer.

Forshmak (gesneden Haringfilet) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kervelsoep met gerookte haring
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haring-aardappelsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veldsla met gerookte haring
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haringspiesjes met bietentapenade
25 min Snack
Bekijk recept