Bestrijk despringvorm van binnen aan alle kanten met boter, verkruimel de beschuiten en strooi deze over de beboterde bodem en langs de wanden van de vorm, klop het overtollige beschuitkruim er uit. Zorg dat de 100 gram boter op kamertemperatuur is en roer deze romig, roer er de basterdsuiker en de vanillesuiker door tot een gladde massa, klop de eieren los en verdeel ze in vier porties, klop de eerste portie door de botermassa, klop een halve eetlepel bloem door de botermassa, dan de tweede portie eieren, dan de tweede halve eetlepel bloem, dan de derde portie eieren, dan de derde halve eetlepel bloem dan de vierde portie eieren dan de laatste halve eetlepel bloem, laat de krenten en rozijnen goed uitlekken, roer deze dan met de kwark en de citroenrasp door de botermassa tot alles goed vermengd is, verwarm de oven voor op 180 graden, giet het kwarkbotermengsel in de vorm en zet de oven een uur in de oven, verlaag dan de temperatuur tot 160 graden en laat de taart nog een kwartier staan, neem hem dan uit de oven, laat de taart tot kamertemperatuur afkoelen en zet hem dan nog twee uur in de koelkast alvorens de serveren