Kiesjeliesjs

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De gezeefde bloem in een diepe kom doen. In het midden een kuil maken. Eieren schuimig kloppen en de olie erdoor mengen. Eieren water en het zout in de kuil gieten. Met een houten lepel vanuit het midden alles mengen, dan kneden tot een soepel deeg wat niet aan je handen blijft kleven. Maak van dit deeg 10 ballen en laat het 1 uur rusten. Bestooi een plek op de aanrecht met meel en de ballen uitrollen tot papierdun.Uit het deeg ruiten snijden van ca 7 cm . Deze ruiten in het hete frituurolie ca 190 gr. goudgeel bakken. De Hamans oren met een schuimspaan uit de frituur nemen en ze goed laten uitlekken, op bijv. keukenrol papier. Voor het eten bestrooien met poedersuiker.

Kiesjeliesjs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kiesjeliesjs (hamansoren)
10-20 min -
Bekijk recept

Kiesjeliesjs (hamansoren)
10-20 min -
Bekijk recept