Zeeduivel Met Noten

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de tong in met zout en leg deze in de schaal. Sprenkel er de olie en witte wijn over. Wrijf in een vijzel 1 teentje knoflook, de safraan, ansjovisjes, walnoten en amandelen fijn. Roer er zoveel water door tot er een dik papje ontstaat en bestrijk hiermee de vis. Strooi het paneermeel erover en dek de schaal met aluminiumfolie af. Stoof de vis in circa 30 min. in de oven bijna gaar. Verwijder de folie en gratineer de vis in circa 10 min. goudbruin

Zeeduivel Met Noten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept