Hollandse Babi Pangang

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een wok of koekenpan op middelhoog vuur en doe er wat (wok)olie in. Voeg de speklapjes toe en bak deze tot ze bruin zijn en het grootste deel van het vet vloeibaar geworden is (10 à 15 minuten). NB: laat niet te hard gaan, anders wordt het keihard! Haal het vlees uit de pan. Gooi het meeste vet uit de pan weg; laat er een klein beetje inzitten en doe daar de ui bij. Voeg na 1 minuut de knoflook toe (uit de pers) en weer na 1 minuut de prei. Roerbak circa 2 minuten en voeg de tomatenpuree toe. Even meebakken en dan de suiker, ketjap en ketchup toevoegen

Hollandse Babi Pangang is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nummer 98: snelle babi pangang
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met babi pangangsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept