Worstjes Met Kaas In Bladerdeeg

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel bladerdeeg op maat voor grote van knakworsten en besmeer het met tomatenketchup.
  • 2 Snijd de worsten in lengte in, strijk er mosterd in en vul ze met reepjes kaas.
  • 3 Omwikkel de knakworsten met spek en daarna met bladerdeeg.
  • 4 Bestrijk met losgeklopte eierdooier en bak ze voor 30 min. bij 200*C.

Worstjes Met Kaas In Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept