Caldo Verde.

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de uien en knoflook in de olie 10 minuten zacht bakken. Voeg de aardappelen en de bouillon toe, breng het aan de kook en laat 20-30 minuten koken tot de aardappelen zacht zijn. Pureer de soep en breng hem weer aan de kook. Breng met zout en peper op smaak. Voeg de kool en de chorizo toe en laat de soep nog 3 minuten zacht koken. Serveer er maisbrood of stokbrood en zwarte olijven bij. Gebruik in plaats van groene kool eens snijbiet, jonge boerenkool of waterkers

Caldo Verde. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa verde
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caldo verde (boerenkoolsoep op z'n Portugees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Portugese Groenekoolsoep (Caldo Verde)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Caldo Verde
30-60 min -
Bekijk recept
Arroz Caldo
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept